Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα
Facebook Twitter Google+

Public Moments Awards: Ο μεγαλύτερος φωτογραφικός διαγωνισμός έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τα Public

Προγράμματα Ε.Κ.Ε.
Γραμματοσειρά

Τα Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, συνεχίζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το φωτογραφικό διαγωνισμό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, Public Moments Awards.

 

Ο θεσμός των Public Moments Awards 2017, ανανεώνεται και προσκαλεί τους λάτρεις της φωτογραφίας να καταθέσουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους και να διεκδικήσουν σημαντικά φωτογραφικά δώρα.

Εάν είσαι επαγγελματίας, μπορείς να ανεβάσεις portfolio φωτογραφιών τις οποίες έχεις τραβήξει, χρησιμοποιώντας τη δική σου φωτογραφική μηχανή, συμμετέχοντας έτσι σε 6 θεματικές κατηγορίες (3 εκ των οποίων θα ανακοινωθούν στη πορεία του διαγωνισμού)

Αν είσαι καθημερινός χρήστης, μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες τις οποίες έχεις τραβήξει χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου smartphone.

Oι επαγγελματίες φωτογράφοι θα παρουσιάσουν το έργο τους στη φετινή κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι Γιάννης Μπεχράκης (Πρόεδρος), Θανάσης Σταυράκης και Θοδωρής Μάρκου, ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες των ερασιτεχνών φωτογράφων με το κινητό θα αναδειχτούν από το κοινό.

Ο Γιάννης Μπεχράκης δήλωσε σχετικά με το διαγωνισμό «Τα Public έδωσαν μία νέα πνοή στη φωτογραφική κοινότητα της Ελλάδας, ξεκινώντας τον θεσμό Public Moments Awards που ενώνει επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους. Η περσινή διοργάνωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού κοινού της χώρας, αναδεικνύοντας μοναδικά ταλέντα.

Το 2017, ο διαγωνισμός έρχεται με πολλές αλλαγές και καινοτομίες, και έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας θεσμός που ενώνει όλους τους Έλληνες φωτογράφους και αναδεικνύει τις καθημερινές στιγμές που αξίζουν να αποτυπωθούν από τον καθένα μας.»

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά το 2016, όπου περισσότεροι από 50.000 φωτογράφοι αποτύπωσαν τη δική τους Κυριακή, και μας ταξίδεψαν όλους με τις υπέροχες φωτογραφίες τους, που απεικόνιζαν αστικά και φυσικά τοπία καθώς και εμπνευσμένα πορτρέτα.

Ο περσινός διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερες από 65.000 φωτογραφίες και βίντεο, οι οποίες κρίθηκαν από το κοινό και την επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο, τον τρόπο συμμετοχής και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σύντομα στο www.Publicmoments.gr και στο Public Blog.

 

Σχετικά Νέα
[ Special Topics ]

Διαγωνισμός: Ένας τυχερός κερδίζει δύο αεροπορικά εισιτήρια της Ellinair

Το ecozen.gr και η αεροπορική εταιρεία “Ellinair Mouzenidis Group” προσφέρουν ένα ταξίδι για 2 άτομα. Όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση, και ένας τυχερός θα κερδίσει δυο (2) εισιτήρια μετ' επιστροφής για έναν από...

Βίντεο

Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination
Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination" στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών»

Δείτε το βίντεο:

 

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Facebook