Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ευρωπαϊκή Ημέρα Μετακινήσεων (Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)
Facebook Twitter Google+

Η ελληνική παραγωγή δρεπτών ανθέων και φυλλωμάτων είναι υποανάπτυκτη σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Η παραγωγή ήταν αρκετά μεγαλύτερη τη δεκαετία του ’80 και του ’90, ενώ σταδιακά μειώθηκε και ταυτόχρονα αυξήθηκαν οι εισαγωγές.

 

Διαβάστε περισσότερα: Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών τον Οκτώβριο για την ενίσχυση της παραγωγής

Μία σημαντική συνεργασία για την ασφαλιστική κάλυψη των Μεσσηνίων παραγωγών και της αγροτικής παραγωγής παρουσίασαν στις 6 Σεπτεμβρίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και η INTERAMERICAN, σε εκδήλωση που οργανώθηκε στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Συνεργασία INTERAMERICAN – Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας για ασφάλιση παραγωγών και...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική αναφορά έφτασε πρόσφατα στα κεντρικά του υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα, από την ελληνική πρεσβεία στο Ν. Δελχί, σχετικά με τις προοπτικές για την εξαγωγή και εμπορία ελληνικού ελαιολάδου στην τεράστια αγορά της Ινδίας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Το ελληνικό ελαιόλαδο και και πως μπορεί αν διεισδύσει στην τεράστια αγορά της Ινδίας

Οπωροκηπευτικά συνολικού βάρους 3.750 κιλών, δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, από επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Κατάσχεσαν 4 τόνους ακατάλληλα πεπόνια και τοματίνια στο Ρέντη

Τη δική της απάντηση στο κύμα αποκαλύψεων για την αφαίρεση των σταυρών εκκλησιών από ελληνικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εξωτερικό, έδωσε και η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ, καθώς δημοσιεύματα την εμφάνισαν να έχει κάνει το ίδιο, όπως τα Lidl και η Nestle.

 

Διαβάστε περισσότερα: Απάντηση της ΜΕΒΓΑΛ για την έλλειψη σταυρού από τις εκκλησίες στα προϊόντα της

Περισσότερα Άρθρα...