Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα
Facebook Twitter Google+

Επιχειρηματικό οδηγό για τη Ρωσική Ομοσπονδία εξέδωσε η ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα, εστιάζοντας ιδιαίτερα στους κλάδους «ειδικότερου ενδιαφέροντος» για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα: «Doing greek business in Russia...»

Eβδομάδα ελληνικής κουζίνας στα εστιατόρια της έδρας του κτηρίου του ΟΗΕ στη Βιέννη, διοργάνωσε για πρώτη φορά η ελληνική Πρεσβεία, και ταυτόχρονα, Μόνιμη Αντιπροσωπεία του ΟΗΕ στη Βιέννη. Ταυτόχρονα, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου, το Γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη προέβαλε, στους χώρους των εστιατορίων, τον ελληνικό τουρισμό και ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

 

Διαβάστε περισσότερα: Eβδομάδα ελληνικής κουζίνας στη Βιέννη

Για μία ακόμα φορά, η alfa, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο των προϊόντων καταψυγμένης ζύμης, βραβεύτηκε για την καινοτομία της, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της στη διεθνή, εμπορική έκθεση Anuga 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: Βραβείο Καινοτομίας για τo Κιχί της alfa στην Anuga!

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με την εταιρεία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ, η οποία υπογράφτηκε χθες από τον πρόεδρο της Λέσχης κύριο Πρωτοψάλτη Τάσο και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ κύριο Καραμάνη Γιώργο, ανακοίνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και Καραμάνης ΑΕΒΕ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, διοργανώνει για πρώτη φορά εθνικό περίπτερο στη σημαντική για τον κλάδο του οίνου διεθνή έκθεση MEGAVINO 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στον εκθεσιακό χώρο BrusselsExpo - Hall 3, από 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: Έκθεση MEGAVINO στις Βρυξέλλες με ελληνική συμμετοχή

Περισσότερα Άρθρα...