Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα
Facebook Twitter Google+

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Hμέρα Ευκαιριών Εργασίας

Επιχειρείν
Γραμματοσειρά

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συνδιοργανώνουν την 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας στις 11 Νοεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 17:00, για απόφοιτους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

 

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Δημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Μαρούσι, πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue, περιλαμβάνει, τα ενημερωτικά περίπτερα στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής, το συνέδριο, καθώς επίσης και τις ομάδες εργασίας.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να φέρει σε επαφή υψηλού επιπέδου απόφοιτους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία, με ενδιαφερόμενες εταιρίες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο.

Η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, τονίζεται από πλευράς του Επιμελητηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με διάφορες επιχειρήσεις στα περίπτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής και να παραδώσουν το βιογραφικό τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις για την αγορά εργασίας και να λάβουν σε ομάδες εργασίας πρακτικές συμβουλές που διευκολύνουν τη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας και τον προσανατολισμό των υποψηφίων στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, της Αυστριακής Πρεσβείας και της Ελβετικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Επιπλέον, υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η είσοδος στην 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας και η συμμετοχή στο συνέδριο και στις ομάδες εργασίας είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες/φορείς μέχρι στιγμής:

Academic Pool
ADAC Service Hellas
ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ
Artemis ITS GmbH
DHL Express Hellas
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ε.Β.Ε.Α. - Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
ESPERIA GROUP
FIAP e.V.
Fraport Greece
Friedrich-Ebert Stiftung
Goethe-Institut
GRECOTEL
HANNS SEIDEL STIFTUNG
kariera.gr
Lidl Hellas
lifepassport
MANAGEMENT FORCE Group
Media Markt Hellas
MALVA
mg.softech GmbH
ΟΤΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Pascha Consulting
Robert Bosch
Schenker
Software Competitiveness International (SOFTCOM INTERNATIONAL)
Teleperformance Greece
Trenkwalder Job Centres Hellas
TUI Hellas
ΤÜV HELLAS (TÜV NORD)
Veridos Matsoukis
WOOTIS
Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) - Bundesagentur für Arbeit (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εύρεσης Εργασίας στο εξωτερικό)

Για πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 023, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: http://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/single-view-gr/events/3-imera-eykairion-ergasias/

 

 

Βίντεο

Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination
Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination" στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών»

Δείτε το βίντεο:

 

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Facebook