Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη
Facebook Twitter Google+

H Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στη φετινή διοργάνωση των Waste and Recycling Awards, τόσο για το σημαντικό έργο της στην ανακύκλωση συσκευασιών όσο και για τις δράσεις της για την προώθηση της ανακύκλωσης στη νέα γενιά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Διπλή διάκριση για την ΕΕΑΑ στα Waste & Recycling Awards 2017

Με δύο βραβεία τιμήθηκε η WIND από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών στο πλαίσιο των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2017. Η εταιρεία αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία «Αντιμετώπιση Παραπόνων και Ειδικών Απαιτήσεων των Πελατών» ενώ η Μαργαρίτα Γεροντοπούλου αναδείχθηκε Επαγγελματίας της Χρονιάς για το 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: Διπλή διάκριση για την WIND στα Εθνικά βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017

Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της κλείνει φέτος η εταιρεία Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος (ΤΠΠ), η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και εξοπλισμού προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η οικογένεια Πολυχρονοπούλου μαζί με τους συνεργάτες της, αλλά και πάνω από 800 εκπροσώπους της ελληνικής και της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας και βιομηχανίας γιόρτασαν, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος: 40 Χρόνια Περιβαλλοντικής Δέσμευσης

Πάνω και πέρα από τον ορίζοντα της παρεχόμενης HR τεχνογνωσίας και των ευκαιριών ανάπτυξης που παρέχει ως οικοσύστημα την τελευταία δεκαετία, υπάρχει αυτό που υποσχέθηκε να υπηρετήσει με τις ανάγκες και τις αδυναμίες του.

 

Διαβάστε περισσότερα: HR Community Conference, «GR Actual Reality»

Σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Καβάλας την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η Fraport Greece παρουσίασε σχέδια συνολικής αξίας 10 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».

 

Διαβάστε περισσότερα: Τα σχέδια αξίας 10 εκ. ευρώ της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Καβάλας «Μ. Αλέξανδρος»

Περισσότερα Άρθρα...