Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Facebook Twitter Google+

Διαγωνισμός: Ένας τυχερός κερδίζει δύο αεροπορικά εισιτήρια της Ellinair

[ Special Topics ]
Γραμματοσειρά

Το ecozen.gr και η αεροπορική εταιρεία “Ellinair Mouzenidis Group” προσφέρουν ένα ταξίδι για 2 άτομα. Όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση, και ένας τυχερός θα κερδίσει δυο (2) εισιτήρια μετ' επιστροφής για έναν από τους προορισμούς του εσωτερικού δικτύου της Ellinair Mouzenidis Group.

Ένα ταξίδι είναι πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις πτήσεις της Ellinair, με την ποιότητα και την άνεση των υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

H Ellinair είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου Μουζενίδη και ιδρύθηκε το 2013 για να εξυπηρετεί της ανάγκες μετακίνησης των πελατών του. Η Εllinair εξελίχθηκε παράλληλα και σε εταιρεία που εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια με το δίκτυο προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 30 πόλεις.

Ο συνολικός στόλος της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2017 είναι 11 αεροσκάφη. Τα αεροσκάφη είναι ενταγμένα στο Ελληνικό νηολόγιο και υπόκεινται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους από την ΥΠΑ και την ΕΑSA.

Ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες, οι κανονισμοί και οι νόμοι του Ελληνικού Κράτους, της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και αυστηρές διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου.

Η Ellinair εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια εσωτερικού στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, καθώς και εξωτερικού στην Ανατολική Ευρώπη και στη Δυτική Γερμανία.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση, με τις πτήσεις να καταγράφουν ιδιαίτερα υψηλούς δείκτες πληρότητας.

Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της εταιρείας περιλαμβάνει κάθε χρόνο νέα δρομολόγια και προορισμούς. Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και δείτε αναλυτικά τους προορισμούς που εξυπηρετεί εδώ.

Σχετικά με την κλήρωση

Ο διαγωνισμός εξελίσσεται από Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε στη συνέχεια.

Ο νικητής του διαγωνισμού μπορεί να κάνει χρήση των εισιτηρίων έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2018, κατόπιν συνεννόησης  με την εταιρεία για τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

Μετά την χρήση των εισιτηρίων αποστείλετε μία φωτογραφία σας και ένα σχόλιο για την εμπειρία του ταξιδιού σας.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να:

  1. Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.
  2. Πατήστε εδώ και κάντε share τον διαγωνισμό μας.
  3. Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook αναφέροντας το όνομά σας για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, καθώς και ένα email επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

Ο τυχερός που θα κερδίσει τα δυο εισιτήρια, θα πρέπει να ολοκληρώσει τα τρία βήματα και θα επιλεχτεί έπειτα από κλήρωση. Σημειώνεται ότι στα εισιτήρια δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων.

Καλή επιτυχία!

 

Σχετικά Νέα
Περιβάλλον

Σε τελική φάση ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα την Ελληνική Φύση εντός της Βαλκανικής Πράσινης ζώνης

Τις τελευταίες του μέρες διανύει ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το Ελληνικό τμήμα της Βαλκανικής Πράσινης Ζώνης (Balkan Green Belt). Ο διαγωνισμός φωτογραφίας έχει ως σκοπό να αναδείξει την...

Βίντεο

Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination
Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination" στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών»

Δείτε το βίντεο:

 

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Facebook