Αρχική Υγεία - Διατροφή Σούπα τριλογία κρεατικών με λαχανικά λεμονάτη

Σούπα τριλογία κρεατικών με λαχανικά λεμονάτη

0
ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ
Διαφήμιση

Μία συνταγή που είδη δοκιμάζουμε στο Φαγοποτείον «Δεκάρα» του γνωστού σεφ Δημήτρη Πλουμιστού συνταιριάζει καταπληκτικά τρία διαφορετικά είδη κρέατος.

Υλικά

500γρ Μοσχάρι  ποντίκι

1 κιλό Χοιρινό σπάλα

1.5 κιλό κοτόπουλο στήθος

4 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα

7 καρότα σε καρεδάκι

7 κολοκυθάκια σε καρεδάκι

7 πατάτες σε καρεδάκι

1 ματσάκι σέλινο

Αλάτι

Πιπέρι

Θυμάρι

Λεμόνι

Εκτέλεση

Παίρνουμε το Μοσχάρι το χοιρινό το κοτόπουλο και τα κόβουμε σε μπουκιές.

Βράζουμε τα κρεατικά καθ’ ένα χωριστά  ανάλογα με το χρόνο που χρειάζονται.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά.

Έπειτα προσθέτουμε για σοτάρισμα το χοιρινό και το μοσχάρι και  προσθέτουμε το ζωμό από το Μοσχάρι

Συμπληρώνουμε  λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει για 20 – 30 λεπτά.

Προσθέτουμε στη συνέχεια το κοτόπουλο μαζί με το αλάτι, το  πιπέρι, το θυμάρι, και το λεμόνι και αφήνουμε άλλη μισή ώρα σε σιγανή φωτιά να χυλώσει η σούπα μας.

Διαφήμιση