Αρχική Ελληνικά Προϊόντα alfa: Δυναμική είσοδος στην αγορά των σνακ με τα Pitatakia

alfa: Δυναμική είσοδος στην αγορά των σνακ με τα Pitatakia

0
Pitatakia
Διαφήμιση

Δυναμική είσοδο στην αγορά των σνακ πραγματοποιεί η alfa με τα Pitatakia, ένα σνακ διατροφικής αξίας για κάθε ώρα και περίσταση.

Με επίκεντρο τη φιλοσοφία της alfa για ασφαλείς και ποιοτικές διατροφικές επιλογές με αγνά και εκλεκτά υλικά, τα Pitatakia, ζυμώνονται με ελαιόλαδο και ψήνονται στο φούρνο.

Δεν είναι τηγανισμένα, δεν περιέχουν συντηρητικά και τρανς λιπαρά και διατίθενται σε 4 γεύσεις: φυσική, ρίγανη, κανέλα – ζάχαρη και πίτσα.

Υγιεινά, απολαυστικά και χορταστικά, τα Pitatakia φτιαγμένα από το υπέροχο φύλλο της alfa, «φρεσκοφουρνισμένο» και ιδιαίτερα τραγανό, κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 100 γραμμαρίων και όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν αναγνωρίσιμα διατροφικά σύμβολα ανώτερης ποιότητας.

Τα Pitatakia διανέμονται πανελλαδικά στις αλυσίδες Super Market, όσο και στην μικρή Λιανική, περίπτερα και μίνι μάρκετ μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΑ.

Ήδη το ποσοστό κάλυψης στην επικράτεια ξεπερνά το 70% των στοχευόμενων σημείων πώλησης και σύντομα αναμένεται η πλήρης κάλυψη της ελληνικής αγοράς.

H alfa, μία υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, που κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά παραγωγής καταψυγμένων προϊόντων ζύμης, εξελίσσεται συνεχώς, επενδύει στην τεχνολογία και βελτιστοποιεί την ποιότητα και το εύρος των προϊόντων της.

Με την είσοδό της στον τομέα των έτοιμων σνακ, η alfa, ακολουθώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, θα συνεχίσει να συνδυάζει πλούσια, φυσικά συστατικά με σεβασμό, πάθος και φροντίδα για τη δημιουργία προϊόντων ζύμης με ξεχωριστό Μεσογειακό χαρακτήρα και εξαιρετική γεύση.

Διαφήμιση