Αρχική Ευζωία “Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων”

“Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων”

0
γαστρονομια (1)
Διαφήμιση

Ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης σε ένα διήμερο σεμινάριο παρουσιάζει τις δημιουργίες του σε δύο βασικές θεματικές ενότητες: θαλασσινά και κρέατα.

Μέσα από τις συνταγές θα γίνει εκτενής αναφορά σε όλες τις νέες τεχνικές, μαγείρεμα σε κενό αέρος, χρήση Pacojet σε αλμυρές παρασκευές, κάπνισμα και διάφορες άλλες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου – Θαλασσινά

  • Μακαρόν από φυτικό κάρβουνο με γκανάζ από μαύρο σουσάμι, καπνιστό χέλι και πράσινο μήλο
  • Ελληνικό Fish & Chips με μπακαλιάρο και σκορδαλιά
  • Πανακότα από καπνιστό παντζάρι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου
  • Ραβιόλι γαρίδας με σάλτσα αμύγδαλο πιπερόριζα
  • Παπαρδέλες με ραγού από χταπόδι και αφρό φάβα
  • Φιλέτο Σφυρίδας σαν μοντέρνο φρικασέ με χαβιάρι ρέγγας και baby μαρούλι
  • Καρπάτσιο από Τόνο με σάλτσα εσπεριδοειδών και καπνιστό αβοκάντο

Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Κρέας

  • Τερίνα από κεφάλι γουρουνιού με κρέμα καπνιστού τυριού
  • Κροκέτες  μουσακά με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα
  • Πανακότα από λευκά σπαράγγια με χειροποίητη λούντζα και κόκκινο γκρέιπφρουτ
  • Σιγοψημμένος αρνίσιος λαιμός, με υφές από κολοκύθι και σάλτσα bearnaise από στάκα
  • Χοιρινό καρέ από μαύρο χοίρο με πανακότα φέτας, πουρέ από λεμονάτη πατάτα και μαρμελάδα ντομάτας
  • “Αυγά με χόρτα και πατάτες” σάλτσα από καπνιστή κορτεζίνα

γαστρονομια (2)

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και τις  συνταγές που θα παρουσιαστούν.

Κόστος συμμετοχής για μονοήμερη παρακολούθηση: 100 ευρώ, για επαγγελματίες και 80 ευρώ, για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Για διήμερη παρακολούθηση: 180 ευρώ, για επαγγελματίες και 150 ευρώ για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Για προκράτηση θέσεων: info@chefclub.gr  και 210 8251401. Η θέση θα είναι κρατημένη μόλις γίνει η κατάθεση χρημάτων.

Για κατάθεση χρημάτων:

ALPHA BANK

ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΒΑΝ GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Διαφήμιση