Αρχική Ευζωία Athens Food Market: Το Χριστουγεννιάτικο Street Food Festivals της Αθήνας

Athens Food Market: Το Χριστουγεννιάτικο Street Food Festivals της Αθήνας

0
Διαφήμιση

Λίγες ημέρες απομένουν – μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου – για να προλάβετε να επισκεφτείτε το ultra Christmas-y Athens Food Market, για τους λάτρεις του καλού φαγητού, στην πλατεία Κοτζιά.

Πρόκειται για μια μεγάλη συγκέντρωση από Funky καντίνες-εστιατόρια, pop up στέκια σε μια απολαυστική εμπειρία που συνδυάζει signature πιάτα, έθνικ συνταγές, trendy ασιατικές γεύσεις, ζουμερά burgers, πειραγμένες ελληνικές κλασικές γεύσεις, απίθανες μακαρονάδες και πολλά ακόμη πιάτα με γεύση γιορτής!

Οι συγκλονιστικές συνταγές καλύπτουν όλες τις ψαγμένες γευστικές αναζητήσεις, από μπισκ καβουριού, παστίτσιο τόνου, κροκέτες από πολέντα και ξινόγαλο, μεξικάνικο κοτόπουλο σε φρεσκοψημμένες τορτίγιες, χοιρινά spare ribs με γλάσο bourbon και ό, τι άλλο μπορείτε –ή δεν μπορείτε- να φανταστείτε!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, οι τιμές προσιτές, ενώ αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί των Red, EnLefko και Hit Fm θα παίζουν μουσική  και διάσημοι σεφ όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης και Γιώργος Τσούλης, θα παραδίδουν εντελώς δωρεάν μαθήματα μαγειρικής στην πιο μεγάλη υπαίθρια κουζίνα της πόλης!

Διαφήμιση