Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Υποστήριξη πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής από τις εταιρείες του Ομίλου Quest

Υποστήριξη πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής από τις εταιρείες του Ομίλου Quest

0
Διαφήμιση

Με επιθυμία να στηρίξουν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την πρόσφατη πλημμύρα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, Info Quest Technologies, Uni Systems και iSquare, ανέλαβαν την άμεση προσφορά 5040 φιαλών εμφιαλωμένου νερού στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία μεριμνά για την κάλυψη των αναγκών τους.

Η εξαιρετικά δυσμενής θέση που βρέθηκαν οι κάτοικοι περιοχών της Δυτικής Αττικής μετά την μεγάλης εμβέλειας πλημμύρα, ευαισθητοποίησε τις Διοικήσεις και τους εργαζόμενους των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems και iSquare και, σε πνεύμα αλληλεγγύης, κινητοποιήθηκαν για την άμεση διάθεση πόσιμου εμφιαλωμένου νερού, πρωταρχικής ανθρώπινης ανάγκης.

Παράλληλα, η εταιρεία του Ομίλου Quest, ACS, μέσω του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της, αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή των ειδών που χρειάζονται οι πλημμυροπαθείς για το χρονικό διάστημα 27/11/17 έως 15/12/17.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι εταιρείες του Ομίλου Quest, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητάς τους, έχουν ανταποκριθεί σε έκτακτες ανάγκες μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού στο παρελθόν, ανακουφίζοντας συμπολίτες μας που εκτέθηκαν σε ελλείψεις αγαθών.

Διαφήμιση