Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Η Kärcher καθαρίζει και το Κολωνάκι

Η Kärcher καθαρίζει και το Κολωνάκι

0
Διαφήμιση

Η 14η δράση καθαρισμού της Kärcher για τον εορτασμό των 25 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Στην οδό Σκουφά 34, δίπλα από το ιστορικό καφέ Φίλιον, η Kärcher σε συνεργασία με το συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ethelon και το Ιδρυμα Σβάρτς (Schwarz Foundation), καθάρισε τα γκράφιτι και τους ρύπους από τους γύρω χώρους, με τα επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού.

1.jpg

Με μεγάλη προθυμία οι εθελοντές και οι κάτοικοι της περιοχής, το μεσημέρι του Σαββάτου, ξεκίνησαν τον καθαρισμό των γειτονικών χώρων από μουτζούρες γκράφιτι και κάθε άλλη βρωμιά με τα σύγχρονα μηχανήματα, τον εξοπλισμό και την ενεργή καθοδήγηση της Kärcher.

2.jpg

Ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό με το πέρασμα ειδικού υλικού σε μορφή μπογιάς που θα αποτρέψει τη δημιουργία γκράφιτι στο μέλλον.

Ακόμα μία αγαπημένη γωνιά της Αθήνας είναι πλέον καθαρότερη και πιο φιλική για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της, δίνοντας μια νέα αίσθηση στο αστικό τοπίο.

3.jpg

Η ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.

Το Ίδρυμα Schwarz (Schwarz Foundation) είναι ίδρυμα ιδιωτικού δικαίου με βασικό λειτουργικό του στόχο την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου.

Διαφήμιση