Αρχική Ειδήσεις ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε διακοπές στο 4* Arcadia Resort

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε διακοπές στο 4* Arcadia Resort

0
Διαφήμιση

Το Arcadia Resort είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, στις παρυφές του ελατοσκέπαστου όρους Μαινάλου στην Βυτίνα Αρκαδίας.

 

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, με το πέτρινο περίβλημα και τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, εντάσσεται πλήρως στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο.

Το κτίριο είναι βιοκλιματικό ΑΑΑ ενεργειακής κλάσης. H βιοκλιματική αρχιτεκτονική του έγινε με βάση το τοπικό κλίμα, με σκοπό την εξασφάλιση συνθηκών θερμικής και οπτικής άνεσης, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και άλλες ανανεώσιμες πηγές, αλλά και τα φυσικά φαινόμενα του κλίματος. Με τον όρο “βιοκλιματικός σχεδιασμός” εννοείται ο σχεδιασμός ο οποίος αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση απολαμβάνοντας τις παροχές και τις υπηρεσίες του χώρου μας και το καλοκαίρι στην πισίνα του Nymfasia Resort !!!

Σχετικά με την κλήρωση

Ο διαγωνισμός άρχισε την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Απριλίου. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε στη συνέχεια.

Το voucher που θα σας στείλουμε ισχύει για δύο διανυκτερεύσεις, και διαλέγετε εσείς πότε θέλετε να πάτε (βάση διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου). Το voucher θα ισχύει από την λήξη του διαγωνισμού έως και 30/9/17.

Κατά την φιλοξενία σας ή μετά από αυτήν παρακαλούμε αποστείλετε μία φωτογραφία σας στο χώρο και ένα σχόλιο για την εμπειρία σας.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να:

  1. Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.
  2. Πατήστε εδώ και κάντε share τον διαγωνισμό μας.
  3. Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook αναφέροντας το όνομά σας για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, καθώς και ένα email επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

Ο τυχερός που θα κερδίσει διαμονή στο τεσσάρων αστέρων Arcadia Resort, θα πρέπει να ολοκληρώσει τα τρία βήματα και θα επιλεχτεί έπειτα από κλήρωση.

Καλή τύχη σε όλους!

Σημείωση: Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις.

Διαφήμιση